| NieuwsGROW

Nieuwe coördinatoren voor Grow bij Mozaiek055

Binnen Mozaiek055 mogen we twee nieuwe coördinatoren welkom heten! Ruth en Gertrude gaan onze pijler Grow vormgeven binnen onze gemeente. We zijn heel blij met hun toewijding en passie voor onze kerk!

"Mijn naam is Ruth. Ik ben 24 jaar en ik woon in Apeldoorn. Sinds juni ben ik getrouwd met Lucas en samen zijn we deel van Mozaiek055. Onze kennismaking met Mozaiek verliep via de Alpha cursus. In deze cursus mocht ik ervaren dat het vuurtje van mijn persoonlijke geloofsleven opnieuw werd aangewakkerd en Jezus weer centraal staat in mijn leven. Ik wil dit vuur graag met anderen delen. Via Grow hoop ik dan ook te kunnen bijdragen aan kennis en verdieping in het geloof. Samen met Gertrude mag ik mij inzetten voor Grow. Waarbinnen ik hoop dat we als kerk samen dichter naar Jezus toe mogen groeien, door te groeien in kennis en geloof. Een hele mooie taak, waar wij ons samen 100% voor gaan inzetten!"



"Ik ben Gertrude. Ik ben gelukkig getrouwd met Ben en we hebben samen 6 kinderen. We wonen sinds 2 jaar in Zutphen en ik werk met veel plezier op een multiculturele basisschool in Nijmegen. Sinds Pasen 2022 ben ik deel van Mozaiek055. Door de Alpha cursus heb ik al heel veel mooie mensen leren kennen, daardoor is de kerkdienst echt een plek van ontmoeting geworden. Samen met Ruth mag ik invulling gaan geven aan de pijler Grow en ik ben heel blij met deze bijzondere taak. Mijn verlangen is dat ik mag bijdragen aan de groei van onze gemeente in kennis en intimiteit met Jezus."

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Deel in het geheel
Mijn eerste 6 weken in Hawaii
| Kingdom Business Community
Nieuw! Mozaiek Kingdom Business Community
| Meebouwen
Mozaiek NL zoekt projectondersteuner