We Are Young

WAY

‘We Are Young is het jeugdwerk van Mozaiek055’. 

​Voor iedereen van 12 tot 25 jaar. 

  • To be – Je mag er zijn. Met alles wat er in je zit, je verdriet, pijn, verlangens en blijdschap. We willen dat je komt zoals je bent want dat is de mooiste versie van jezelf.
  • To belong – Je hoort erbij met alles wat je hebt en bent. Je bent een onderdeel van WAY en Gods koninkrijk.
  • To beloved – Je bent geliefd. Door de jongerenleiders, de andere jongeren, maar bovenal ben jij geliefd door God.  
 

Instagram

Als eerst op de hoogte van onze activiteiten? Volg ons dan op instagram > https://www.instagram.com/weareyoung055/ 

 

De Mudraise met WAY055!

Samen met WAY055 willen we heel graag mee gaan doen aan de Mudraise! 

Even in het kort: Samen rennen we een mudrun van 6 of 12 km. Daarmeej halen we geld op voor Aaron. Dit gaan we doen door verschillende sponsoracties op te zetten en door familie en vrienden te vragen voor sponsering. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn conditie, maar met een aantal gave bootcamps zullen we samen trainen om de mudraise te volbrengen!. 

Iedereen betaald startgeld (6 km €62,50 of 12 km €67,50). Is dit bedrag een probleem voor je/ Geef dit dan aan in het formulier, dan zoeken we samen een oplossing.

Wil je meedoen? Dan heb je tot eind januari de tijd om je in te schrijven via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQOm1EhMWGbhJIe7mR5Q6wjJpatgB_gkplsXX6VtTG7L__xQ/viewform?usp=sf_link

Schrijf je in en dan zullen we snel contact met je opnemen! (Let er even op dat je je nu nog niet inschrijft bij de Mudraise zelf. Dit gaan we later samen doen.