We Are Young

WAY

‘We Are Young is het jeugdwerk van Mozaiek055’. 

​Voor iedereen van 12 tot 25 jaar. 

  • To be – Je mag er zijn. Met alles wat er in je zit, je verdriet, pijn, verlangens en blijdschap. We willen dat je komt zoals je bent want dat is de mooiste versie van jezelf.
  • To belong – Je hoort erbij met alles wat je hebt en bent. Je bent een onderdeel van WAY en Gods koninkrijk.
  • To beloved – Je bent geliefd. Door de jongerenleiders, de andere jongeren, maar bovenal ben jij geliefd door God.  
 

Instagram

Als eerst op de hoogte van onze activiteiten? Volg ons dan op instagram > https://www.instagram.com/weareyoung055/ 

BONFIRE

20 mei hebben we een kampvuuravond 🔥 Inloop vanaf 19.30 uur, einde rond 22.00 uur. We hopen een gave avond met elkaar te hebben waarin we elkaar beter leren kennen, spelletjes spelen, muziek maken en natuurlijk marshmallows eten! Adres: Avervoordseweg 16, 7396PE, Terwolde. 

Tot dan! PS: Neem een dikke trui mee voor als het wat kouder wordt.

 

 

SMALL GROUPS

Heb jij zin om samen met andere WAY’ers van 18-25 jaar te meeten? Check dan onze Small Groups!

Een Small Group is een vaste groep mensen met wie jij optrekt. Een keer per maand ontmoeten jullie elkaar. Bij iemand thuis als er genoeg plek is. Of we zoeken samen een locatie. Net wat werkt voor jullie. Jullie organiseren de avond zelf en bepalen ook zelf waar jullie het over hebben. En komen jullie er samen niet helemaal uit? Geen probleem. We hebben speciale Small Group coaches die jullie helpen. Meld je aan via de link: https://forms.office.com/r/J83kgxfGW9 

 

#Clans

Ben jij tussen de 12 en 17 jaar oud dan is een #Clan misschien iets voor jou! We hebben een 12+clan (vanaf de brugklas) en een 15+ clan.

In de #Clans trek je op met zo’n 8-12 andere jongeren. Je leert elkaar goed kennen en samen groei je in je relatie met elkaar en met God.

De clans zijn groepen van acht tot twaalf jongeren die samen met twee jeugdleiders bij elkaar komen. In deze clan leer je elkaar kennen en praat je met elkaar over je geloof aan de hand van het thema. Deze clans zijn in ieder geval een keer in de maand, maar dat mag ook vaker. Dit kan je zelf aangeven bij jou clan! Wil je samen met iemand anders in een Clan, laat het ons weten. 

Wil jij ook bij een #Clan? Geef je dan op via de link https://forms.office.com/r/1nVr9rS5rD