Care

Er komt iedere dag zoveel op ons af dat het zomaar kan zijn dat het je even niet meer lukt. Je loopt vast en je weet niet meer hoe verder te gaan. Soms kan het heerlijk zijn om even met iemand te praten die je helpt om weer grip te krijgen, om een luisterend oor te hebben voor jouw specifieke situatie en om voor jou te bidden als je zelf geen woorden meer hebt...

Dat is Care. Een pijler waarin we gericht zijn op aandacht voor jouw verhaal en de bijbehorende zorg. Dit alles wordt gedaan in afhankelijkheid van de God die jou op het oog heeft!

Binnen Mozaiek055 werken we met een protocol waarin alle werkers binnen de gemeente verantwoord en vertrouwelijk omgaan met gegevens die je als werker onder ogen komen. Zo scheppen we een veilige omgeving waarin je, bijvoorbeeld in pastorale gesprekken, voorbede of vergaderingen, gerust je hart kunt uitstorten, wetende dat niemand daarmee ‘aan de haal gaat’. Verder geldt dat in principe mannen met mannen en vrouwen met vrouwen bidden, eventueel aangevuld met iemand van het andere geslacht, omdat we met voorkeur in tweetallen dienen. Alles wat je hen in de loop van de begeleiding vertelt, behandelen zij vertrouwelijk.

Zodra we via Mozaiek055 ook eigen diensten kunnen gaan organiseren, zullen wij zelf verschillende vormen van hulp, o.a. gebedspastoraat, We Are Young Care en algemeen pastoraat gaan aanbieden.

Heb je voor die tijd een vraag of wil je iets met ons delen? Je kunt ons bereiken via [email protected].