Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek055 ook te volgen is via Facebook en Instagram?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek055!

Nieuwsbrief
Mozaiek055 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

Het verhaal van de winterjas

Een bemoedigend verhaal, geschreven door een Mozaieker .....

"Soms overkomt het je dat je bewogenheid in je hart krijgt voor iets of iemand. Vaak doen we er niet veel mee, maar af en toe wordt je door wat iemand zegt of doet geprikkeld en aangespoord. Het begon met een nieuws item op tv. De Pauluskerk in Rotterdam ving daklozen op. Ze mochten 1,5 uur naar binnen om te eten, douchen, op te warmen en tot rust te komen. Daarna snel weer naar buiten voor de nieuwe groep, want door de coronamaatregelingen mochten er niet teveel mensen naar binnen.

Mozaiek in de 40-dagen tijd | De We(r)ken van Barmhartigheid

Woensdag 17 februari is de 40 dagentijd begonnen.
Tijdens deze periode staan we als Mozaiek stil bij het leven van Jezus.
Dit doen we aan de hand van Mattheus 25:35-36:
‘Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op. Ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe’.

Blog Arjen ten brinke - Kleed de naakten

Kleed de naakten….. Wanneer ik aan dit thema denk gaan mijn gedachten onherroepelijk uit naar Mark…..een collega van mij uit de Filipijnen.  Naast mijn werk als voorganger van Mozaiek033 ben ik ook nog steeds verbonden aan International Justice Mission (IJM), een christelijke mensenrechtenorganisatie die wereldwijd strijdt tegen slavernij en o.a. kinderen en vrouwen bevrijdt uit seks-slavernij. Voordat Corona kwam was ik voor IJM op de Filipijnen en ontmoette daar Mark…De ontmoeting met hem zal ik mijn hele leven nooit meer vergeten. 
Naar het archief
1 ... 4 5 6